20 септември, 2017

Радио

Неверојатна идеја за предложување брак која за среќа заврши на најдобар можен начин.

Понудите за брак се обично најромантичниот дел од секој љубовен пар. Сепак, за Алека Велс и Кетрин Kанипе од Лос Анџелес, тој ден ќе се запамети засекогаш, но на многу поинаков начин.

Момчето се одлучи на поинаков чекор. Додека таа шеташе со пријателките по улицата на која е снимен филмот “Ноќ на вештерките”, а од страна излегол нејзиниот дечко, маскиран како Мајкл Мајер.

Кетрин извика, таа никогаш не можеше да замисли дека се шегуваат со неа и што всушност е вистинскатата причина.

Меѓутоа, кога тој доби храброст и отиде во аголот, таа сфати дека тоа е нејзиниот дечко кој е клекнат пред неа, нудејќи прстен.

Таа почна да плаче со измешани емоции, дури и не можеше да сонува за тоа што се случува пред неа, но на крај сепак кажа “да”.

Погледнете како тоа изгледаше:

Остави коментар

Почетна // вести // свет // Ова не е хорор филм, ова е најстрашниот предлог на сите времиња
Горе