25 септември, 2017

Радио

Девојката по име Хсу Веи-Кан стана вистинска сензација на интернет порталите и социјалните мрежи. Таа е девојка од Тајван која работи во Мек Доналдс и дефинитивно ја заслужи титулата кукла.

Погледнете ги сликите. Дали за вас е ова нешто најчудно или најубаво што сте го виделе?

 

Остави коментар

Почетна // вести // свет // Оваа кукла е вистинска !
Горе