Штом почнаа да пее, жирито се фати за глава – Ваков настап се уште не доживеале!

31 јули, 2015
Штом почнаа да пее, жирито се фати за глава – Ваков настап се уште не доживеале!

Нема многу пејачки кои може да ја испеат песната на Џејмс Браун “This is a Man’s World”, но за Чарли тоа не претставува проблем.На него му се потребни само 2 секунди за да сите членови на жирито стиснат црвено копче.

Виделе голем број на талентирани пејачи, но овој човек е навистина посебен…