25 септември, 2017

Радио

Швајцарски DJ направи видео кое во само две минути ќе ве потсети на најважните светски настани во изминатава година.

Има од сè по нешто – од смртта на познати личности, до бегалската криза, потресите во Италија и изборот на Трамп за претседател.

Погледнете…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Цела 2016 година во две минути. Еве како изгледа!
Горе