20 септември, 2017

Радио

Веднаш на старт ќе ви кажеме какво мислење имаме за оружјето. Сметаме дека е најлошото откритие до кое дошол човекот! Во продолжение погледнете еден мал пример зошто тоа е така…

Овој човек одлучил првтап да пука од снајперска пушка. Откако го испукал куршумот, јасно можете да слушнете дека се враќа на него!

Овој човек навистина имал голема среќа!

Што навистина се случило, погледнете во продолжение:

Остави коментар

Почетна // 4 play // Пукал од снајперска пушка, но по ова ВЕЌЕ НИКОГАШ нема да го направи истото!
Горе