Снимка која предизвика пожар на интернет: Еве што се случува кога ќе запалите 90.000 чкорчиња!

30 ноември, 2016
Снимка која предизвика пожар на интернет: Еве што се случува кога ќе запалите 90.000 чкорчиња!

Постои нешто привлечно во набљудувањето на огнот, но сè додека работите не излезе од контрола.

Едно чкорче гори за од прилика шест секунди, но 90.000 чкорчиња можат да направат огнен ѕид.

Звучи неверојатно, зар не?

https://www.youtube.com/watch?v=vee61VS0YcA

Но повторно можете повеќе, еве како изгледа кога на сличен начин ќе запалите 10.000 прскалки!