25 септември, 2017

Радио

Овој човек имал проблем како што и повеќето сопственици на автомобили имаат од време на време. Фаровите на неговиот автомобил биле магловити. Повеќето луѓе купуваат скапи средства за чистење, а овој човек се одлучил да се обиде со нешто сосем поевтино.

Зел спреј против инсекти и чорап, а резултатот многумина ќе изненади:

Остави коментар

Почетна // авто-мото // Зел спреј против инсекти и започнал да го чисти возилото: Резултатот ќе ве изненади
Горе