25 септември, 2017

Радио

Вечната дилема во овој период е дали да се купат ланци, дали да се купат само две или пак да се купи сет од четири зимски гуми.

Одбравме неколку интересни YouTube видеа што покажуваат како автомобилите се однесуваат во разните ситуации во зимски услови на возење.

Погледнете ги и проценете дали треба да купите ланци, „чорапи“ за гумите  или пак да инвестирате во зимски гуми.

Остави коментар

Почетна // авто-мото // Зошто е важно да се стават зимски гуми на автомобилот?
Горе