13 ноември, 2018

Радио

Оваа загатка на многумина им задава главоболка! Колку броеви гледате на сликата? Само 2% од луѓето го знаат точниот одговор! Дали сте меѓу нив? Одговорите напишете ги во коментари…

 1. Se gledaat 6 broja: 1 2 4 6 8 9

 2. Despina

  6brojki (6.8.9.0.4.1)

 3. emili

  edna – 1
  edna – 2
  dve – 3
  edna – 4
  dve – 6
  edna – 7
  dve – 8
  dve – 9
  dve – 0

  vkupno 14

 4. se gledaat 5 broja 6,0,8,2,4

Остави коментар

Почетна // КАЛАБАЛАК // Колку броеви гледате на сликата? Само 2% од луѓето го знаат точниот одговор! Дали сте меѓу нив?
Горе