23 септември, 2017

Радио

Волшебната Лапонија е совршената дестинација доколку сакате да се чувствувате како во зимска бајка, а уште помагично е тоа што таму живее Дедо Мраз!

Погледнете ги фотографиите кои ќе ви го стоплат срцето и ќе ве натераат да верувате во зимска магија!

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Преубави фотографии од волшебната Лапонија
Горе