25 септември, 2017

Радио

Кога станува збор за фитнес, многу тешко се комбинираат вежби кои работат за целото тело. Ете зошто ви ги препорачуваме овие 6 лесни вежби со топка, кои буквално ги ангажираат сите мускулни групи и за кратко време ќе го направат вашето тело здраво и силно. Тие ќе го тонизираат вашето тело, ќе ви помогнат да ослабнете и да ја извајате вашата секси фигура.

 

Остави коментар

Почетна // Спорт // 15 минути тренинг со топка за целото тело
Горе