25 септември, 2017

Радио

Крајно време е да се раздвижите малку и да направите нешто за вашето тело.

За почеток, доволно е оваа серија од 9 вежби да ја правите секој втор ден и ќе изгледате и ќе се чувствувате многу подобро. Никогаш не е доцна да почнете да вежбате. Важна е упорноста, доследноста и посветеноста и резултатите нема да изостанат.

Ако имате проблем со вишокот на стомакот, овој домашен тренинг е идеалното решение за вас бидејќи тој е наменет токму за отстранување на масните наслаги од стомакот и намалување на обемот на половината. Се состои од 9 вежби, а секоја од нив трае околу 30 секунди. На видеото подолу можете да видите како правилно треба да ги изведувате вежбите, а за неговата популарност говори фактот што е прегледано повеќе од 24 милиони пати!

Остави коментар

Почетна // Спорт // Елиминирајте го салото од стомакот и обликувајте ја половината (Видео)
Горе