20 септември, 2017

Радио

Група туристи пловеле со брод, но не ни сонувале што ќе се случи. За среќа, со себе носеле мобилен телефон и го снимиле овој спектакуларен настан.

Спектакуларниот настан започнува на 0:08 секунда, добро обратете внимание.

Поглендете и споделете со пријателите:

Остави коментар

Почетна // вести // Било магловито, но на 0:08 секунда сведочеле на сцена која никогаш нема да ја заборават!
Горе