20 септември, 2017

Радио

Сè изгледало како обичен ден, а потоа едно девојче пришло до уличен музичар и му ставило паричка во шеширот.

Она што потоа се случило привлекло голем број луѓе кои во тој момент шетале низ град.

Останале во неверување, набљудувајќи што се случило потоа. Веруваме дека ова е настан кој нема да го заборават. Навистина преубаво.

Погледнете го видеото:

Остави коментар

Почетна // вести // Девојче на уличен музичар му дало паричка, а потоа следело вистинско ЧУДО
Горе