25 септември, 2017

Радио

Тројца кинески војници во снимката се трудат да ја научат песната на српски, а попатно со рацете го покажуваат „најсрпскиот“ поздрав на сите времиња – три кренати прста.

Всушност, тие ја пееја песна од Роки Вуловиќ, но на крајот направија мала промена на истата и му се заблагодарија на Аркан.

Во продолжение, погледнете ја песната во изведба на кинеските војници, но и во оригинална верзија.

Остави коментар

Почетна // вести // Фала ти Аркане: Кинески војници пеат песна во чест на српскиот генерал
Горе