20 септември, 2017

Радио

Имено, снимката открива група мажи во заштитни одела кои од езеро извлекуваат некое чудно суштество, а потоа го ставаат на носилка.

За снимката нема никакви информации, и додека едни тврдат дека ова е доказ дека постојат сирени, други претпоставуваат дека се работи за снимање на некој филм.

Погледнете:

Остави коментар

Почетна // вести // СНИМКА КОЈА ГО ШОКИРА СВЕТОТ: Облечени во заштитни одела од езеро извлекуваат нешто чудно…
Горе