25 септември, 2017

Радио

Питбулите се создадени во Велика Британија на почетокот на 19 век и тоа со само една цел, да бидат совршени борци. Овие кучиња биле најопасни, а таа репутација ја задржале до денес.

Факт е дека питбулите најчесто се споменуваат во негативен контекст, но на интернет има се повеќе снимки кои го докажуваат спротивното.

Погледнете ја реакцијата на ова, наизглед страшно куче, кога се нашло во близина на едно бебе…

Остави коментар

Почетна // Забава // Интересно // Нејзиното мало бебе ползело на подот, а потоа се појавил голем ПИТБУЛ… Погледнете што се случило!
Горе