20 октомври, 2017

Радио

Уметникот Берни Митчел во деведесетите години поставувал гипс плочи, а потоа почнал да експериментира со површини каде „природната светлина има позитивно влијание на рељефи“

Неговите креации станале се` посложени, а неговата креативност не познава граници. Ова е само еден од мотивите кои досега ги направил.

Погледнете и споделете со пријателите:

Остави коментар

Почетна // Забава // Интересно // Ставил малку гипс на ѕид, а она што го направил ќе ве воодушеви!
Горе