23 септември, 2017

Радио

Ова се главните 10 причини зошто речиси никој не може да ги разбере Рибите:

1. Рибите се 12-от хороскопски знак

Фактот дека рибите се последниот хороскопски знак во зодијакот, значи дека се комбинација од сите претходни 11 знаци. Затоа константно се борат со менување на расположението и мислите.


2. Рибите секогаш се во потрага по искушенија

Рибите се во постојана потрага по нови работи, но не дозволувајте тоа да ве обесхрабри. Тие се среќни кога имаат постојана личност покрај себе, само треба да се прилагодите на новитетите кои сакаат да ги истражуваат во другите аспекти од животот. Ако за момент се чувствуваат заробени, верувајте дека ќе се препуштат на импулсивните нагони.


3. Чувствителни се и добри во душа

Рибите понекогаш се толку чувствителни, што некогаш нема да им поверувате дали се сериозни. Запаметете дека кога и да ви затреба рамо за плачење – Рибата е тука.


4. Имаат проблем да ја разграничат реалноста од фантазијата

Рибите се сонувачи, бркаат одредена цел во животот, дури и кога таа е недостижна и нереална.


5. Емпатични се

Понекогаш туѓите чувства ги ставаат пред своите, што може да ги доведе до хаос. Но, од друга страна се неверојатно добри и корисни пријатели.


6. Најразумно размислуваат кога се сами

Рибите не се способни да бидат во друштво 24 часа во денот. Тие едноставно имаат потреба од време за самотија. Така најлесно си ги прибираат и организираат мислите.


7. Интровертни се

Сакаат да се опкружени со нови луѓе, но не се способни да го препознаат моментот кога познанството ќе премине во пријателство. Исто така не се снаоѓаат најдобро во друштво на луѓе со огромна самодоверба, затоа што поседуваат вродена желба да знаат сè за животот на другите, а по секоја цена да ја сочуваат својата приватност.


8. Ги разбираат и прифаќаат сите

Кај Рибите важи правилото дека секој е невин додека не се докаже дека е виновен. Затоа секогаш го влечат најдоброто од луѓето.


9. Пречувствителни се

Кога се Рибите во прашање, внимавајте на јазикот. Колку и да сакате да сте искрени, мора да имате одредено мерка до која ќе одите. Плус, кога и да сте нервозни или расположени, Рибите ќе ве почувствуваат без да ве прашаат.


10. Потребен им е пример

Во секој човек кој го запознаваат бараат животен пример, затоа што без него се чувствуваат изгубени. За жал, ретко која Риба е способна сама да одлучи која е нејзината животна цел.

Остави коментар

Почетна // Забава // Интересно // Зошто Рибите се луѓе кои најтешко ќе ги разберете?
Горе