20 септември, 2017

Радио

Кралот на попот, Мајкл Џексон остави голема трага во музичката индустрија. Благодарејќи на прекртасниот глас стана популарен за кратко време, а посебно беше интересен поради бројните операции на кои подлегна.

Поради комплекс од детството, Мајкл по секоја цена сакал да стане белец, па се подложи на низа интервенции како би имал бледа кожа.

Дејли меил наодамна објави како Џексон би изгледал ако никогаш не се оперирал и секако да останеше жив.

Многумина се сложија дека би бил симпатичен.

Остави коментар

Почетна // Забава // Музика и Филм // Погледнете како Мајкл Џексон би изгледал денес без ниту една операција
Горе