20 октомври, 2017

Радио

Иако врската е компромис, сепак постојат неколку работи кои ги заслужуваме од него и никако не смееме да се помириме со помалку од тоа…

1. Партнер кој е подготвен на компромис.

2. Партнер кој ве сака поради тоа што сте, а не поради тоа што би можеле да бидете.

3. Партнер кој ви одговара на пораките и ви дава до знаење дека сте му важна.

4. Партнер кој ги почитува вашите меѓусебни разлики, односно кој ве почитува.

5. Партнер кој ве подржува во остварување на вашите сонови и долгорочни цели.

6. Партнер кој ви создава чувство на сигурност.

7. Партнер на кој очите му светнуваат кога ќе ве види.

8. Партнер кој е искрен со себе и со вас.

9. Партнер кој ве сака без разлика на големината на гардеробата која ја носите.

10. Партнер кој се смее на вашите шеги без разлика колку се смешни.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // 10 нешта кои заслужувате да ги добиете од него
Горе