Кои хороскопски знаци изневеруваат најмногу?

30 јули, 2016
7

Многу луѓе цврсто веруваат во хороскопот и сметаат дека хороскопскиот знак им го одредува карактерот.

Ако вашиот партнер е риби, добро е да го држите под око, бидејќи новото истражување покажува дека мажите риби изневеруваат најчесто. Сајтот за вонбрачни врски AshleyMadison.com утврдил дека од сите негови корисници од мажите се во знакот на риби.

Сајтот ги истражувал и представничките на понежниот пол, за да утврди кои се нјмногу склони кон неверство . Покажало дека жените близнаци се нај неверни.

“Не сум изненаден дека рибите се на врвот од листата, бидејќи тие се господари на имагинацијата и фантазијата. Тие се измачуваат кога љубопитноста им останува незадоволена”. Изјавил астро-сексологот Кики.

Ако мажот е Скорпија, жените нема од што да се плашат. Жените ваги пак се најверни представнички на понежниот пол. “Тие се господари на посветеноста и партнерството . Тие се заљубуваат страствено и ретко се за врски со ниска интензивност, па ако нивните очи почнат да шараат, обично ја прекинуваат врската”. Објаснува астро-сексологот.

Врската помеѓу хороскопските знаци и склоноста кон неверството е интересна и според истражуваните податоци тешко можеме да не се согласиме дека датумот на раѓање на човекот има однос со диспозицијата на неверство. Фактот дека мажите риби се на врвот на листата со значителна предност треба да послужи како предупредување за жените насекаде”.