23 септември, 2017

Радио

Време е да научите се за „мешаниот“ оргазам, кој е комбинација на стимулирање на еротичните места за едноставно магичен оргазам.

Како да го постигнете тоа?

Жените генерално имаат две зони за оргазам: к-точката и г-точката. Скоро сите жени се „запознаени“ со к-точката, односно со клиторисниот оргазам, а некои жени го искусиле и вагиналниот оргазам, преку стимулација на г-точката.

Со прст или со вибратор стимулирајте го клиторисот некое време. Откако ќе се „расположите“ ставете го показалецот во вагината и притиснете нагоре. Не може да ја утнете г-точката, чим ја добрете ќе почувствувате огромно задоволство и поголема стимулација. Со една рака стимулирајте ја г-точката, а кога ќе почувствувате дека се приближувате до оргазам, со другата почнете да го стимулирате клиторисот.

Кога ќе доживеете оргаза – а ќе го доживеете – ќе биде како ништо друго што досега сте доживеале. И ќе ни бидете благодарни за советите!

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Откријте ја тајаната на најмагичниот вид на оргазам
Горе