20 октомври, 2017

Радио

Лавовите знаат страствено да ги изразат своите емоции, нив ги возбудува допирот, погледот, провокативниот изглед и однесување.„Сексуалниот апетит“ им е мошне нагласен, прилично се издржливи и амбициозни.

Маж: Тој е секогаш „мачо тип“ или „витез со лавовско срце“, а љубовта е неговата голема страст! Сака во се да биде најдобар, тоа е неговата преокупација. Притоа е мошне горделив, страствен, романтичен и великодушен љубовник. Тој ја шармира партнерката и ја заведува во секој поглед, сака да доминира, но исто така и добро се грижи и ја штити неговата љубовница.

Жена: Лавицата е романтична хероина, енергична и мошне темпераментна – по потреба знае да биде и мошне нежна. Низ нејзините вени поминува врела крв, но во „одредена поза“ знае да остави и спротивен ефект. Кога ќе се разгорат нејзините страсти, таа бара многу од партнерот, а великодушна и сензуална љубовница.

Љубовен стил: Лавовите знаат страствено да ги изразат своите емоции, нив ги возбудува допирот, погледот, провокативниот изглед и однесување.„Сексуалниот апетит“ им е мошне нагласен, прилично се издржливи и амбициозни. Во љубовно – сексуалниот чин наизменично се сменуваат енергичноста и изобилството од нежности. Мошне се потентни и лесно е да ги потпалите нивните страсти, при што точно ги раздвојуваат емоциите од сексуалните пориви.

Поза: Онаа во која што седат наспроти вашиот партнер, бидејќи им дозволува различни варијации на седечките пози. Особено се возбудуваат различните пози во кои можат да остварат „сексуална доминација“ над претнерот.

Ерогени зони: Покрај примарните секзуални зони, особено ’рбетот, бедрата и препоните.

Сугестија: На сексуални фантазии ве поттикнуваат: „огнените погледи“, искрите што произлегуваат од нечија боја на гласот, како и страсни бакнежи.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Сексот и лавот: Што сакаат лавовите, што ги пали и кои се нивните ерогени зони?
Горе