20 септември, 2017

Радио

Кога треба на брзина да се подготвите, а немате време за пребирање тогаш белата кошула е вистинскиот избор.

Затоа би било убаво да имате барем три бели кошули во својот плакар.

Белата кошула е класично парче кое никогаш не излегува до мода.

Нејзината предност е што можете да ја носите од утро до вечер.

Во комбинација со панталони и јакна ќе добиете елегантна комбинација која можете да ја носите во текот на целиот ден.

 

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Есенски стил со бела кошула
Горе