20 октомври, 2017

Радио

Помалку значи повеќе, е она кое максимално се вклопува со она што денес ви го подготвивме како прилог со неколку модни комбинации кои се хит на прагот на пролетта.

Оваа сезона тргнете ги настрана многуте бои и накити, минимализмот е во мода! Одлучете се за основните бои – сина, сива, бела, црна и зачекорете грациозно.

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Класичните модни комбинации се задолжителни оваа сезона
Горе