20 септември, 2017

Радио

Ѕвездички во косата се одличен начин да ја разубавите својата свечена фризура за време на претстојните празници. Светкавите ѕвездички во косата и на телото се носеа во 80-тите години, а празниците пред вас се вистинско време да се потсетиме на овој прекрасен ретро-тренд.

kosa-3

Ѕвездичките ќе ви помогнат и наједноставната фризура да ја направите свечена. Тие се мошне едноставни за употреба, лесно се применуваат и се фиксираат со лак за коса, а за да останат подолго на косата, најдобро е да се нанесат на веќе „налакирана“ фризура.

kosa-2

kosa-4

Остави коментар

Почетна // живот // убавина // Тетоважи во косата во форма на ѕвезди – хит за претстојните празници
Горе