20 септември, 2017

Радио

Тоа што повеќето девојки сакаат да го скријат со пудра, сега е во мода
Пеги – некој е роден со нив, а некој ги добил после сончање. Било како било, тие се сега во тренд!
Многу ги мразат и упорно ги покриваат со шминка, но се појави нов тренд на кој едноставно не може да му се каже „не”.

Сега и вие може да имате пеги!

Пегите станаа еден од трендовите на убавина во оваа година, но нема потреба за ставање лажни точки со помош на моливче. Сега, по цена од дваесет долари можете да купите полутрајни тетоважи на пеги. Тетоважите доаѓаат во разни нијанси, од светлоцрвени до црни, лесно се нанесуваат и можат да трајат до 48 часа.

Остави коментар

Почетна // живот // убавина // Тоа што повеќето девојки сакаат да го скријат со пудра, сега е во мода
Горе