14 гладни лавици нападнале мал слон. Кога бил совладан и пред самата смрт, се случува НЕОЧЕКУВАН ПРЕСВРТ!

27 март, 2017
14 гладни лавици нападнале мал слон. Кога бил совладан и пред самата смрт, се случува НЕОЧЕКУВАН ПРЕСВРТ!

Видеото е снимено во национален парк во Замбија, а прикажува слон како се бори против гладни предатори.

Погледнете што се случило: