5 генијални начини како да искористите магнет

16 јануари, 2017
5 генијални начини како да искористите магнет

Иако со векови го познаваме магнетизмот, ретко ги користиме неговите способности во домаќинството.

Во ова видео ќе пронајдете 5 генијални начини како да искористите мали магнети во секојдневниот живот.

Погледнете и споделете со пријателите: