Ако не знаете што е храброст, тогаш тоа ќе ви го покаже ова кученце против три лавчиња!

25 јануари, 2017
Ако не знаете што е храброст, тогаш тоа ќе ви го покаже ова кученце против три лавчиња!

Кучињата се животни кои никогаш нема да се откажат од вас, но и од нивната храна. Борбени се и го штитат она што е нивно.

Во овој случај, мало куче влегло во кафез со три лавчиња и го украло нивниот оброк. Кога лавовите се обиделе да си го вратат јадењето назад, следела вистинска борба.

Погледнете што се случило:

https://www.youtube.com/watch?v=Hy2qe7b45L8