АНТИТАЛЕНТ ЗАД ВОЛАНОТ: Се обиде да паркира, па направи ХАОС!

6 март, 2017
АНТИТАЛЕНТ ЗАД ВОЛАНОТ: Се обиде да паркира, па направи ХАОС!

Оваа урнебесна ситуација се случила на еден паркинг во Кина кога една жена се обидела да го паркира својот автомобил.

Погледнете како изгледал нејзиниот обид…

https://www.youtube.com/watch?v=4ISWl1cVPnY