АПОКАЛИПТИЧНИ СЦЕНИ: Монструозно лизгање на земјиштето однесе сè!

26 јануари, 2017
АПОКАЛИПТИЧНИ СЦЕНИ: Монструозно лизгање на земјиштето однесе сè!

Сè е забелеажно со камера, а глетката дефинитивно ќе ве остави без здив…