Брзал со мотор на автопат, па се забил во автомобил… а потоа се случила НЕВИДЕНА СЦЕНА

25 јануари, 2017
Брзал со мотор на автопат, па се забил во автомобил… а потоа се случила НЕВИДЕНА СЦЕНА

Брзал со мотор на автопат, па се забил во автомобил… а потоа се случила НЕВИДЕНА СЦЕНА

Неверојатна сцена е снимена на автопат во Вашингтон. Погледнете за што се работи:

https://www.youtube.com/watch?v=3tOeNqVPqNU