Четиригодишен моторџија со неверојатни вештини

30 март, 2017
Четиригодишен моторџија со неверојатни вештини

Тима Кулешов од Украина почнал да вози велосипед пред да наполни 2 години. Денес има 4 години и е толку вешт во возење детски мотори што за него нема конкуренција во Украина.