ЧУДО – Она што се појави среде езеро ќе ве остави вчудоневидени

17 март, 2017
ЧУДО – Она што се појави среде езеро ќе ве остави вчудоневидени

Доминиканскиот храм во Мексико од 16-ти век со децении бил потопен поради изградбата на брана, но неодамна настанала суша, па се открил целиот храм.

Имено, направени се прекрасни фотографии од истиот, но локалното население стравува од недостигот за вода за пиење.