Дали сте доволно храбри да се спуштите по овој тобоган?

9 март, 2017
Дали сте доволно храбри да се спуштите по овој тобоган?

Шопинг центар во кинески Шангај претстави нова атракција – тобоган од 20 метри со кој можете да се спуштите од петти кат на овој центар.

Тобоганот е направен од челик и е во облик на змеј. Посетителите со него се спуштаат со застрашувачка брзина – за целиот спуст се потребни само 16 секунди.

Дали би имале доволно храброст да се спуштите со овој тобоган?