Девојката го разлутила и завршила во контејнер

17 јануари, 2017
Девојката го разлутила и завршила во контејнер

На Јутјуб осамна снимка на која се гледа како маж става жена во контејнер.

Некои медиуми пренесоа дека жената прво го разлутила мажот, а потоа тој ја ставил во контејнер.

Познато е дека инцидентот се случил во Русија, но нејасно е дали девојката е повредена, како и дали имало реакција од полицијата.

https://www.youtube.com/watch?v=Qmp_IjOQSEI