Додека точела гориво на бензинска, крадец и ја украл чантата. Кога ќе видите што направила, ќе паднете од стол!

30 март, 2017
Додека точела гориво на бензинска, крадец и ја украл чантата. Кога ќе видите што направила, ќе паднете од стол!

Додека точела гориво на бензинска, крадец и ја украл чантата. Кога ќе видите што направила, ќе паднете од стол! (ВИДЕО)

Погледнете што се случило…

https://www.youtube.com/watch?v=kkD2GTuuZMk