Ги запрела полиција, а потоа еден од нив рекол дека имаат полн багаж кокаин. Нема де верувате што следело

2 март, 2017
Ги запрела полиција, а потоа еден од нив рекол дека имаат полн багаж кокаин. Нема де верувате што следело

Кокаинот е илегална супстанца забранета за продажба или било каква дистрибуција во цел свет. Но, една група момчиња одлучиле да продаваат „кока“ во Калифорнија.

Кратко потоа ги забележала полиција, па почнале да ги испитуваат. Момчињата цело време делувале нервозно, како да кријат нешто, а потоа еден од нив рекол дека во багажот имаат „кокаин“.

Погледнете што се случило…