ГИ ЗАПРЕЛЕ МОТОРЏИИ: Ги извлекле од автомобилот, а тој направил нешто НЕЗАБОРАВНО!

10 март, 2017
ГИ ЗАПРЕЛЕ МОТОРЏИИ: Ги извлекле од автомобилот, а тој направил нешто НЕЗАБОРАВНО!

Додека мирно се возеле низ град, поголема група моторџии го опколиле нивниот автомобил. Изгледало како да се лути на нив од некоја причина…

Ги извлекле од автомобилот, а потоа се случило нешто неверојатно…