Гледале трка со мотоцикли, а потоа се случило нешто НЕВЕРОЈАТНО!

14 март, 2017
Гледале трка со мотоцикли, а потоа се случило нешто НЕВЕРОЈАТНО!

Кога гледате мото трки и стоите во близина на стазата, секогаш постои шанса да ви се случи нешто…

Она што му се случило на овој човек би исплашило многумина, но не и него. Погледнете што направил: