Го плукнал возачот на автобус во лице. А потоа шоферот станал и му одржал лекција!

19 јануари, 2017
Го плукнал возачот на автобус во лице. А потоа шоферот станал и му одржал лекција!

Следната сцена е сосема вообичаена во Русија, па и во Америка, но верувале или не, ни доаѓа од една од најмирните земји на светот – Канада!

Видеото прикажува несовесен патник како го плука шоферот и излегува од автобусот. Но, возачот очигледно не можел да премине преку тоа, па одлучил да стане и да му одржи лекција на патникот.

Погледнете што се случило: