Група пијани момци правеле проблеми во ресторан, а потоа дошла келнерката и им одржала лекција!

8 март, 2017
Група пијани момци правеле проблеми во ресторан, а потоа дошла келнерката и им одржала лекција!

Потребна е одредена количина храброст и знаење во боречки вештини за да ги запрете проблематичните лица, а дамата од следното видео очигледно ги поседува двете.

Кога три лица во пијана состојба почнале да прават проблеми во еден ресторан, една млада келнерка одлучила да им покаже на момците каде им е местото.

Погледнете ја неверојатната сцена забележана од надзорна камера: