Ја научил својата мачка на необичен трик кој ќе ве воодушеви!

13 март, 2017
Ја научил својата мачка на необичен трик кој ќе ве воодушеви!

Секое утро кога е гладна, мачката го прави ова и така од сопственикот бада јадење!

Погледнете и споделете со пријателите: