13 ноември, 2018

Радио

Ова е пример за нетипична љубовна приказна, која ја става љубовта пред еден голем тест. Девојката постепено го губи својот вид, но на почетокот не го признава тоа.Тој секојдневно ја следи во се што прави, без таа да знае, а причината е само неговата безусловна љубов која ќе ве остави со солзи.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Ја следи секој ден својата сопруга без таа да знае, причината ќе ве натера да верувате во безусловна љубов
Горе