Ја ставил раката во вилица на огромен крокодил. Она што следело на 0:10 секунда ќе ве шокира!

20 март, 2017
Ја ставил раката во вилица на огромен крокодил. Она што следело на 0:10 секунда ќе ве шокира!

Еден тренер од Тајланд на неверојатен начин успеал да избегне тешки повреди откако три метри долг крокодил го гризнал за рака.

Неверојатната снимка забележана со мобилен телефон прикажува како 47-годишниот Анусак Салангам успеал да се извлече од крокодилот и да избегне тешки повреди.