Како да изведете три неверојатни магични трикови со карти?

30 март, 2017
Како да изведете три неверојатни магични трикови со карти?

Познатиот британски магионичар Оскар Овен во ова интересно видео демонстрира како може да изведете три магични трикови со карти.