Како реагираат полицајци кога згодна девојка ќе им понуди секс?

21 март, 2017
Како реагираат полицајци кога згодна девојка ќе им понуди секс?

Интересно. Искрено нас резултатите не зачудија. Од толку голем број на анкетирани, само еден полицаец реши да има секс со згоднат девојка.