Камионџија превртил шлепер полн со трупци. Неговиот следен потег остава без текст!

10 март, 2017
Камионџија превртил шлепер полн со трупци. Неговиот следен потег остава без текст!

Доколку сте камионџија, тогаш сигурно знаете многу трикови како да го извлечете вашиот камион ако заглави во кал или снег.

Сепак, она што ќе го видите во продолжение е сосема ново ниво кога станува збор за управување со камион…

Погледнете како овој искусен шофер успеал да го извлече камионот…